Festes

Des de fa més de 30 anys, se celebren les festes patronals en honor a la Divina Pastora i als Santos de la Pedra Abdón i Senén. Consten de 8 dies intensos en els quals podem veure des de festes religioses, fins a festejos taurins, revetles i discomovils que es realitzen totes les nits.


També durant el primer cap de setmana de febrer se celebra amb festejos taurins Sant Blas.


Durant la Setmana Santa, a part de les processons, el dissabte es realitza una olla popular.


L'últim cap de setmana de pasqua es culmina amb la tradicional Fira d'Oficis Artesans, on el visitant podrà contemplar els oficis antics que es realitzaven en la població i alguns que encara persisteixen. Entre els tallers destaquen l'espart, la carbonera, el formatge, el forn de llenya, la indumentària típica, el matapuerco, el esquilador de rucs,.....A part de gaudir aprenent, el visitant podrà degustar l'exquisida gastronomia del lloc així com realitzar compres dels productes.

Feria de oficios
Feria de oficios
Feria de oficios

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Almedíjar, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza del Ayuntamiento, 1, Ajuntament de Almedíjar, 12413, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).