Activitats Culturals

Activitats Culturals

Es realitzen activitats culturals (cinema, teatre, etc,) durant tots els caps de setmana de Julio. El primer dissabte d'agost se celebra la Setmana Cultural.

Museu

En l'actualitat existeix un museu en l'antiga almàssera on es realitzen exposicions i on estan exposades antiguitats.


Fira de Recuperació d'oficis antics

Destaca la Fira de Recuperació d'oficis antics, que se celebra anualment el cap de setmana següent a Setmana Santa, on s'exposen gran quantitat d'oficis com a falconeria, gelats artesans, elaboració de formatges, mel, marroquineria, agricultura, taller de vímet i canya, ferreria, carnisseria...també es poden comprar productes 100% artesans. Any a any la Fira va creixent i cada vegada són més els visitants que s'acosten a visitar una Fira que no es veu molt freqüentment en el nostre país. Veure la pàgina web

 

Carbonera
Suro
Alfarero
Bolillos
Museo
Museo
Museo
Museo
Museo

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Almedíjar, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza del Ayuntamiento, 1, Ajuntament de Almedíjar, 12413, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).