Empreses i Comerços

Formatgeria Els Corrals

Calle Extramurs, 33

12413 Almedíxer (Castelló)

Telèfon i fax +34 964 137050

www.queserialoscorrales.com

info@queserialoscorrales.com


Aigua d'Almedíxer S. A.

Passeig del Cañar, s/n

12413 Almedíxer

Tel 964 137 073

Fax 964 137 042

www.aguasdealmedijar.com

administracion@aguasdealmedijar.com


Celler Alcovi Cooperativa Vitivinicola Almedíxer

Calle Pallers del cementeri nº 6

12413 Almedíxer

Tlfs. 689935719 / 606850374


Forn d'Almedíxer

El Racó de Almanzor Plaza del Rosario nº 6

12413 Almedíxer

Tlf. 665523038


Comestibles Ángel Latorre

Plaza del Rosario nº 8

12413 Almedíxer


Marroquineria Manufactures Jomi C.B.

Carretera d'Ahín nº 3

12413 Almedíxer

Tlf. 964137443


La Carnisseria

Calle Santíssima Trinitat nº 16

12413 Almedíxer

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Almedíjar, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaza del Ayuntamiento, 1, Ajuntament de Almedíjar, 12413, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).